diumenge, 24 de març del 2013

Un flam que fa tremolar

He adaptat la recepta de flam d'ou que em va explicar la Conxi F. divendres passat. Ella el fa a l'olla a pressió, jo l'he fet al microones.
La versió per a l'olla a pressió la podeu trobar en aquest enllaç.








Ingredients:
Per al flam:

  • 3 ous
  • 75 grams de sucre
  • 1/2 litre de llet
Per al caramel

  • un parell de cullerades soperes de sucre
  • una miqueta d'aigua
  • unes gotes de suc de llimona.
Primer, preparem el caramel. Posem els ingredients en una paella petita i deixem que el sucre es fongui i agafi color. Vigileu, es crema de seguida.

Posem el caramel al fons del motlle que farem servir, i deixem que es refredi.

En un bol, batem els ous. Afegim el sucre i seguim batent, que quedi ben dissolt. Hi aboquem la llet, i remenem suaument. 

Posem la mescla al motlle. Es cou al microones, a 600 W, durant uns 10 minuts. Deixem reposar sense obrir una mitja hora i després el refredem a la nevera.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada