Ingredients:
- 3/4 de quilo de sèpia de la costa neta
- 300 de pèsols desgranats
- 2 patates grans
- 2 cebes tendres
- 2 alls tendres
- 1 copa de vi blanc sec
- oli
- sal, pebre
- picada
- julivert
Posem els pèsols a bullir en aigua tèbia. Tan bon punt arrenquin el bull, els traiem del foc i els reservem dins de l'aigua.
Tallem la ceba i els alls ben petits. En una cassola hi posem oli, que cobreixi bé el fons, la sèpia tallada a quadrats, la ceba i els alls, tot en fred. Quan comenci a treure aigua i afegim el vi i ho deixem coure, tapat, a foc no gaire fort.
Quan la sèpia comença a estar tendra, hi afegim les patates esqueixades i ho cobrim amb l'aigua dels pèsols. Salpebrem.
Quan les patates estiguin gairebé cuites, hi posem els pèsols i la picada,amb el julivert, deixatada amb una mica del suc de cocció (ha de quedar com una papilla molt líquida)
Deixem que faci xup-xup cinc minuts i ja es pot servir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada