dilluns, 27 de gener del 2020

Cheesecake sense forn - recepta Mambo

Una idea per aprofitar les galetes remullides que ningú es vol menjar: fer-les servir per la base d'un pastís de formatge.
Recepta adaptada de https://www.pequerecetas.com/receta/tarta-de-queso-thermomix-tarta-de-queso-philadelphia/


Ingredients


  • 200 ml crema de llet 35% MG (per muntar)
  • 200 g de formatge Philadelphia (1 tarrina)
  • 300 ml de llet
  • 170 g de sucre blanc
  • 2 sobres de Cuajada Royal
  • Galetes (Digestive, de gingebre, maria) per la base
  • 70 g de mantega o margarina
  • 3 fulles de gelatina neutra
  • 200 g de melmelada de maduixa, gerds, nabius o fruits vermells




Comencem preparant la base de galetes. Per a això, triturem les galetes al vas 10 segons, velocitat 7, o fins a obtenir pols de galeta.  Afegim la mantega a temperatura ambient i barregem 5 segons a velocitat 5 (ha de quedar com sorra mullada). Cobrim la base d'un motlle desmuntable de 20 a 24 cm amb paper de forn, distribuïm la massa de galeta, pressionant bé amb una cullera o un got i introduïm al congelador mentre preparem el farciment.
En el got del robot de cuina  posem la nata, el formatge Philadelphia, la llet, el sucre i els sobres de Cuajada. Programem 8 minuts, temperatura 90º i velocitat 4.. Aboquem amb cura la crema de formatge sobre la base de galeta que teníem al congelador. Ho posem a la nevera al menys un parell d'hores.
Per la cobertura, posem les 3 fulles de gelatina 5 min en aigua freda. Escalfen la melmelada al microones, 10 segons a potència alta. Escorrem bé la gelatina i la barregem bé amb la melmelada, que haurà  d'estar líquida.
L'aboquem sobre el pastís, que quedi ben repartida, i ho tornem a posar a la nevera, idealment un mínim de 12 h.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada