divendres, 3 de juliol del 2020

Pollastre amb alls i herbes aromàtiques

Una altra recepta amb la Mambo, adaptada de https://saltandoladieta.com/

Ingredients:

  • 500-600 g de blanquetes de pollastre (la "cuixa" de l'ala)
  • 50 g d'oli d'oliva
  • 120 g de vi blanc
  • 80 g d'aigua
  • 6-7 grans d'all
  • 1 pastilla de caldo de pollastre (avecrem)
  • Un bon pessic d'herbes de provença
  • sal i pebre

Salpebrem el pollastre
Posem els alls a la Mambo i els triturem 6 segons a velocitat 6.
Afegim l'oli i programem 5 minuts, 110ºC i velocitat 1.
Posem la papallona, les blanquetes de pollastre, les herbes de provença, la pastilla de caldo desfeta, el vi i l'aigua.
Programem 35 minuts, 110ºC i velocitat 1.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada