dilluns, 27 de gener del 2020

Carxofes amb pernil - recepta Mambo

Aquest estiu passat vaig incorporar un robot de cuina a les meves eines de treball. Com que no estava convençuda del tot de la seva utilitat vaig optar per una versió econòmica: el Mambo de Cecotec.
Vaig buscant receptes per provar que es pot fer. Aquesta que us presento n'és un bon exemple: unes carxofes tendres i molt fàcils de fer, del blog "La cuina de l'estany"

Ingredients

  • 6 carxofes
  • 50 g de pernil a daus o de retalls de pernil
  • 50 g d'oli d'oliva
  • 50 g d'aigua
  • 1 gra d'all
  • Sal i pebre negre
  • Unes branques de julivert o una mica de suc de llimona
  • Aigua


Netegem les carxofes, traient la cua i les fulles més dures. Les tallem a quarts, i les posem en un bol amb aigua i unes branques de julivert o una mica de suc de llimona perquè no es tornin negres.
Posem l'accessori papallona al robot de cuina i hi aboquem tots els ingredients.
Programem 20 minuts a velocitat 1, 120 °C i potència calorífica 7.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada