diumenge, 24 de novembre del 2013

Conill a "l'ajillo"

No m'agrada gens la carn de conill. Quan jo era petita a casa en criaven, i vam estar un temps menjant conill cada diumenge. Evidentment, el vaig avorrir. Però als de casa meva si que els agrada, i si algun dia no puc dinar amb ells aprofito i els en cuino.


Podeu veure la recepta en què m'he basat a http://www.conejoalajillo.com


Ingredients

  • 1 conill tallat a trossos
  • Farigola
  • Romaní
  • 2 grans d'all
  • Julivert
  • Un sobre de picada
  • Vi blancs
  • Oli, sal i pebre

En una cassola, fregim els dos grans d'all. Quan estigui daurats els posem en un morter (o en un vas per a la batedora) Hi posem el romaní i la farigola (sense els troncs), el julivert, la picada i uns 100 ml de vi blanc i ho triturem, que quedi ben desfet.
En el mateix oli de fregir els alls, daurem el conill, que haurem salpebrat prèviament.
Quan estigui ros, hi tirem per sobre la resta d'ingredients (els que hem triturat), i remenem bé per tal que el conill agafi bé les aromes.
Ho deixem coure a foc no gaire alt uns 40 minuts, amb la cassola tapada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada