Ingredients:
Per al pesto:
50 gr. d'alfàbrega de fulla gran
1 gra d'all
1 pessic de sal
100 ml d'oli
60 g de formatge parmesà
15 gr. de pinyons
1 albergínia
1 bola de mozzarella fresca
500 g de pasta (l'original es amb macarrons ratllats)
sal
una mica d'oli per fregir l'albergínia
Tallem l'albergínia a daus, li posem una mica de sal i la deixem en una escorredora, preferentment amb un pes a sobre, perquè perdi l'amargor.
Mentrestant, preparem el pesto, posem tots els ingredients a la batedora amb la meitat de l'oli, i ho triturem fins que quedi una crema. Afegim l'oli que calgui per tenir la consistència necessària.
Eixuguem l'albergínia i la fregim en una mica d'oli.
Tallem la mozzarella a daus i la deixem escórrer, que s'assequi una mica.
Posem a coure la pasta segons les instruccions.
Quan estigui cuita, hi barregem el pesto, les albergínies i la mozzarella i servim immediatament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada