Mac&cheese casolà, fàcil de fer i embrutant només una cassola.
Ingredients:
2 cullerades de mantega
2 grans d'all picats
2 tasses de brou de pollastre
1/2 l de llet (o més, segons calgui)
250 g de pasta
Sal i pebre negre al gust
30 g de formatge parmesà ratllat
2 cullerades de fulles de julivert picat
Fondre la mantega en una paella gran a foc mig. Afegir l’all i coure-ho, remenant amb freqüència, uns 1-2 minuts aproximadament. Afegir el brou de pollastre, la llet i la pasta; condimentar amb sal i pebre, al gust. Portar a ebullició; reduïu el foc i deixeu-ho coure a foc lent, remenant de tant en tant, fins que es cogui la pasta, uns 18-20 minuts. Afegiu el parmesà. Si la barreja és massa espessa, afegiu més llet segons calgui fins que s’assoleixi la consistència desitjada. Serviu-ho immediatament, guarnit amb julivert trinxat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada