dilluns, 27 de gener del 2020

Pasta amb parmesà i all

Mac&cheese casolà, fàcil de fer i embrutant només una cassola.



Ingredients: 


  • 2 cullerades de mantega 
  •  2 grans d'all picats 
  • 2 tasses de brou de pollastre 
  • 1/2 l de llet (o més,  segons calgui)
  • 250 g de pasta
  • Sal i pebre negre al gust 
  • 30 g de formatge parmesà ratllat
  •  2 cullerades de fulles de julivert picat 
Fondre la mantega en una paella gran a foc mig. Afegir l’all i coure-ho, remenant amb freqüència, uns 1-2 minuts aproximadament. Afegir el brou de pollastre, la llet i la pasta; condimentar amb sal i pebre, al gust. Portar a ebullició; reduïu el foc i deixeu-ho coure a foc lent, remenant de tant en tant, fins que es cogui la pasta, uns 18-20 minuts. Afegiu el parmesà. Si la barreja és massa espessa, afegiu més llet segons calgui fins que s’assoleixi la consistència desitjada. Serviu-ho immediatament, guarnit amb julivert trinxat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada