El nom no té res a veure amb el vent... de fet, és una adaptació del francès "pâte brisée", pasta trencada. En castellà ho han traduït com a "masa quebrada"
Ingredients:
- 125 g de farina
- un pessic de sal
- 50 g de mantega tallada a trossets
- 1 rovell d'ou
- aigua
Tamiseu la farina i la sal en un bol. Amb els dits, barregeu-hi la mantega fins que tingui la consistència de molles de pa.
Amb una forquilla, barregeu-hi el rovell d'ou i afegiu aigua a miquetes. Pasteu-ho amb les mans fins que quedi amb la consistència adequada. Feu-ne una bola, emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la a la nevera com a mínim 30 min. (en aquest punt es pot congelar).
Amb una forquilla, barregeu-hi el rovell d'ou i afegiu aigua a miquetes. Pasteu-ho amb les mans fins que quedi amb la consistència adequada. Feu-ne una bola, emboliqueu-la amb paper film i deixeu-la a la nevera com a mínim 30 min. (en aquest punt es pot congelar).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada