divendres, 3 de gener del 2014

Muffins fàcils

Els muffins, en realitat, són les magdalenes de tota la vida, però remasteritzades.  Aquestes són molt fàcils de fer. 

Ingredients:

  • 250 g de farina
  • 150 g de sucre
  • 1 sobre de llevat royal
  • 1 polsim de sal
  • 1 ou sencer
  • 235 cl de llet
  • 60 ml d'oli de girasol
Escalfar el forn a 200ºC a dalt i a baix.

1.Barrejar en un bol gran els ingredients secs.
2. Batre en un altre recipient els ingredients líquids
3. Fer un forat al mig de la barreja de farina i abocar-hi de cop la mescla d'ou, llet i oli. Barrejar sense batre.


Opció 1:
Posar en motlles de magdalenes untats amb una mica d'oli, uns 20-25 min al forn. La massa és bastant líquida, si els motlles són de paper millor posar-los dins d'un motlle base. Podem afegir diverses coses a la massa: fruits vermells, granets de xocolata, trossets de poma, canyella en pols... Quan estiguin fetes, les podem decorar.


Opció 2: 
Posar en un motlle de pastís, uns 30-40 min al forn.

Opció 3 (Microones)
Fondre 4 barres de xocolata "Nestle Postres" (100 g) al microones (2 min a 600)
Barrejar la xocolata amb la massa.
Posar-ho en un motlle, aprox 8 min a potència màxima. Si no acaba d'estar cuit, donar-li més temps.

Deixar-lo reposar un parell de minuts més dins el forn per que s'acabi de coure.

Per les opcions 2 i 3, esperar a que estigui una mica tebi per desemmotllar.

Recepta original, en anglès, a

http://allrecipes.com/Recipe/best-ever-muffins/detail.aspx

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada