Ingredients:
- 250 g de farina
- 150 g de sucre
- 1 sobre de llevat royal
- 1 polsim de sal
- 1 ou sencer
- 235 cl de llet
- 60 ml d'oli de girasol
1.Barrejar en un bol gran els ingredients secs.
2. Batre en un altre recipient els ingredients líquids
3. Fer un forat al mig de la barreja de farina i abocar-hi de cop la mescla d'ou, llet i oli. Barrejar sense batre.
Opció 1:
Posar en motlles de magdalenes untats amb una mica d'oli, uns 20-25 min al forn. La massa és bastant líquida, si els motlles són de paper millor posar-los dins d'un motlle base. Podem afegir diverses coses a la massa: fruits vermells, granets de xocolata, trossets de poma, canyella en pols... Quan estiguin fetes, les podem decorar.
Opció 2:
Posar en un motlle de pastís, uns 30-40 min al forn.
Opció 3 (Microones)
Fondre 4 barres de xocolata "Nestle Postres" (100 g) al microones (2 min a 600)
Barrejar la xocolata amb la massa.
Posar-ho en un motlle, aprox 8 min a potència màxima. Si no acaba d'estar cuit, donar-li més temps.
Deixar-lo reposar un parell de minuts més dins el forn per que s'acabi de coure.
Per les opcions 2 i 3, esperar a que estigui una mica tebi per desemmotllar.
Recepta original, en anglès, a
http://allrecipes.com/Recipe/
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada